RR-32 Tumman ruskea 1232

AT-Color RR aerosolimaalit ovat nopeasti kuivuvia alkydipintamaaleja jotka on tarkoitettu rakennusten ulkopeltien (kattopellit, rännit, tikkaat ym.) paikkamaalaukseen. Maali säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa ja värisävynsä ilmastonrasituksessa. Sopii pohjamaalatuille sinkityille teräsohutlevyille, alumiini-ja teräspinnoille sekä maalipinnoitetuille teräsohutlevyille. Sinkityt käsittelemättömät pinnat tulee pohjamaalata, alumiini- ja teräspinnat tulee karhentaa ja pohjamaalata. Soveltuu PVC-Plastisolilla pinnoitetuille teräsohutlevyille ilman pohjamaalia.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi puhdista maalattava pinta huolellisesti ja käytä AT-Color Primer pohjamaaleja antamaan maalattavalle kappaleelle tarvittava korroosiosuoja sekä riittävä tartuntapinta pintamaalille.

Kuivumisajat:

Kuivakalvonpaksuus 50 µm + 10 ºC   + 23 ºC   + 35 ºC

Pölykuiva                                    40 min    15 min     10 min

Kosketuskuiva                            3 h           1½ h         1 h

Päällemaalattavissa n.15 min kuluttua tai vasta 7 vrk:n kuluttua. Kuivumisajat ovat viitteellisiä ja niihin vaikuttavat mm. kalvonpaksuus, lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja ilmanvaihto.

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli + 15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalattavan pinnan pintalämpötilan on oltava vähintään 3 ºC ilman kastepiste-lämpötilan yläpuolella.

Tuotetiedot
TuotenumeroKokoPakkausMe/kplUN-koodiEAN-koodi
1232400/520 mlaerosoli121950

Kysy tarjous henkilökunnaltamme