Renewable Penetrating Lubricant, 7370

AT- Renewable Penetrating Lubricant on maailman ensimmäinen teolliseen käyttöön tarkoitettu lähes sataprosenttisesti biopohjainen tunkeutuva irrotusaine. Tuotteessa uusiutuva liuotin ja uusiutuva biopohjainen öljy on yhdistetty keraamiseen ainesosaan, joka mahdollistaa kuivavoitelun ja osien helpon irrottamisen. Keraamisen lisäaineen lämpötilankesto aina + 900°C saakka, ja 4 – 10 mikronin ohutlevyinen, liuskeinen koko takaavat erinomaisen voitelun, kulumiskestävyyden ja irrotuksen. Toimii erinomaisesti tunkeutuvana irrottajana, syrjäyttää kosteuden ja jättää voitelevan keraamisen öljykalvon sekä ohuen suojan korroosiota vastaan. Parantaa merkittävästi voiteluominaisuuksia purettavissa kohteissa.

Käyttökohteina kiinnileikkaantuneet osat, pintojen puhdistaminen ruostepilkuista ja erilaiset kevyttä voitelua ja korroosiosuojaa tarvitsevat sovellutukset. Tuote on hajuton, joten tiloilta ei vaadita raskaita ilmanvaihtojärjestelmiä. Tuote on silikonivapaa.

Biopohjaisen sisältönsä ansiosta AT- Renewable Penetrating Lubricant on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki kuin fossiilisilla vaihtoehdoilla. Tuotteen sisällöstä 95% on myös helposti biohajoavaa. Koska voitelusprayssä on ponneaineena hiilidioksidia, sen käyttö on myös turvallista erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ja tuotteen palamattomuuden ansioista.

Tuotetiedot
TuotenumeroKokoPakkausMe/kplUN-koodiEAN-koodi
7370500/650 mlAerosoli121950

Kysy tarjous henkilökunnaltamme