Loisteputkispray, 2233

AT-Loisteputkispray on kuivavoiteluaine joka on kehitetty helpottamaan hapettuneiden ja juuttuneiden loisteputkikantojen ja muiden valaisimien sekä valaisinosien irrottamista. Voitelee tehokkaasti ja pitkäaikaisesti käsitellyt osat ja helpottaa tulevia huoltotöitä, mahdollistaen helpon uudelleen irrottamisen.

Tuote on uudenaikaisen koostumuksensa ansiosta sekä palamaton että sähköä johtamaton. Tästä johtuen se on turvallinen käyttää myös lämpimissä ja kuumissa kohteissa, sekä kohteissa joissa on virta kytkettynä. Suihkutetaan juuttuneeseen osaan ja annetaan vaikuttaa muutamia sekunteja. Tehoaineen erittäin  alhaisen kitkakertoimen ansiosta irrottaa tehokkaasti tiukkaankin jumiutuneet osat toisistaan.

Silikonivapaana kuivavoiteluaineena pölyä keräämätön ja tahraamaton. Aerosolina tuote on erittäin helppokäyttöinen. Pienen kokonsa ansiosta helposti mukana kuljetettava apu helpottamaan ammattilaisten työtä.

 

HUOM! Tuotteen raaka-aine muuttuu 1.1.2018 alkaen, kun (EU 517/2014 asetus) fluorihiilivetyjen määrää on vähennettävä tuotannon yhteydessä.

Tuotetiedot
TuotenumeroKokoPakkausMe/kplUN-koodiEAN-koodi
2233100ml/140mlAerosoli241950

Kysy tarjous henkilökunnaltamme